>> Jätä tarjouspyyntö

Pulverimaalaus

Pulverimaalaus on yrityksemme peruskivi, se on menetelmänä nopea ja sillä saadaan loistava iskunkestävyys sekä kemiallisen että mekaanisen rasituksen kestävyys, ilman valumia. Maalaamme kaikentyyppisiä metallituotteita asiakkaan tarpeisiin räätälöitynä. Varastostamme löytyy yleisimmät rakennusteollisuuden käyttämät maalit sekä useita erikois- ja efektimaaleja. Eri värit ja niiden sävyt löytyvät RAL-värikartasta, sekä matta-, että kiiltäväpintaisina. Pulverilla voidaan suorittaa myös monivärimaalaukset ja lakkaukset.

Nykyaikaiset laitteemme ja laadukkaat pulverimaalit sekä oikea esikäsittely yhdistettynä ammattitaitoomme takaavat loistavan lopputuloksen. Käsittelemme useimpia metallilaatuja, kuten musta teräs ja alumiini, sekä sinkitty teräs ja sen kaikki eri muodot. Vahvuutemme on suurikokoisten ja painavien kappaleiden käsittelykyky.

Ainoana keskisuomalaisena pulverimaalaamona voimme tarjota poikkeuksellisen kookkaiden kappaleiden maalausta, suurin mahdollinen yksittäisen kappaleen koko on 3,3m x 6,5m x 1,8m.

Tarjouspyyntö

Voit lähettää tarjouspyynnön tällä lomakkeella.

  1. (vaaditaan)
  2. (vaaditaan)
  3. (vaaditaan)
  4. Captcha
 

cforms contact form by delicious:days